V.D.racing


Champagne
BEKC / GK4

Het GK4 / BEKC kampioenschap is een gecombineerd Nederlands-Belgisch initiatief. Reeds jaren strijdt V.D.racing mee voor een podiumplaats in verschillende klassen binnen dit mooie kampioenschap. Zeker het 'endurance' aspect vereist een bepaalde specialisatie, V.D.racing heeft jaren ervaring en dat toont zich wedstrijd na wedstrijd. Naast de pure snelheid, zoals bij de sprint-wedstrijden, zijn immers betrouwbaarheid, tactiek en een snelle pitstop van belang. Profiteer van die ervaring bij zowel endurance- als sprintwedstrijden en neem deel aan deze wedstrijden onder de deskundige begeleiding van het ganse V.D.racing team.

Het GK4 kampioenschap is uitgegroeid tot het grootste viertakt kart evenement in België en Nederland.
De GK4 heeft als doel, tegen relatief lage kosten, competitieve races te organiseren met 4-takt en 2-takt karts binnen een gemoedelijke clubsfeer. Spanning, sportiviteit en vooral plezier krijgen de hoogste prioriteit. De GK4 richt zich niet alleen op de gevestigde orde, de "professionals", maar ook en vooral op de beginnende rijders die in de GK4 de nodige ervaring en contacten in een sfeervolle omgeving op kunnen doen.

Gk4 Bekc logo


In 2018 bestaat het GK4 kampioenschap uit zes wedstrijden op vijf aansprekende banen in Nederland en België:


Het BEKC kampioenschap beslaat 7 2-uurs wedstrijden op volgende circuits:

Het GK4 / BEKC kampioenschap voorziet in volgende klassen:

Endurance race:

Sprint race:

Door deze gecombineerde opzet is er voor ieder wat wils. Vanaf de kleintjes tot de senioren heb je nu binnen één enkel kampioenschap ruime mogelijkheden.

BEKC race