V.D.racing
Scuderia PCR

Al sinds het begin in 1998 is V.D.racing verdeler van PCR karts.
Met een zeer uitgebreid magazijn hebben we nagenoeg alle PCR onderdelen, en vele andere, op voorraad. Ook op wedstrijden wordt telkens een zo ruim mogelijk assortiment meegenomen.

Pcr Label

Scuderia PCR ontleent zijn naam, en al de ervaring van de vele jaren prestaties op hoog niveau, van het historische PCR (of Piero Cavaciuti Racing). Op 4 februari 2010 werd 'Scuderia PCR' opgericht, voortvloeiend uit dit legendarische 'PCR'. Een totale vernieuwing van het merk werd toen doorgevoerd. De nieuwe Scuderia PCR-structuur beslaat bijna 1800 vierkante meter vloeroppervlak, waar de laatste generatie frame productie machines staan geïnstalleerd. Dit niet met de bedoeling een groot industrieel concern te worden enkel gericht op grote aantallen. In tegendeel, PCR wil het vakmanschap handhaven dat de essentie is van een succesvolle chassis productie. Het is mogelijk om met CNC-machines te werken zonder daarbij dit vakmanschap op te geven.

Onder de beruchte rijders die deel uit maakten van het PCR team -en die het opmerkelijk trouw bleven- zitten ronkende namen als voormalig formule 1 rijder Giancarlo Fisichella, de Fin Toni Vilander (GT) en, natuurlijk, de Deen Gert Munkholm, wereldkampioen met PCR in 1989 in Valence (Frankrijk).

Meer info vind je op de Scuderia PCR website.

Kart on stand

Pcr Flame